طلاق فوری | بهترین قیمت | کوتاه ترین زمان | مشاوره رایگان آنلاین
طلاق فوری، بدون نیاز به حضور زوجین با انعقاد یک قرارداد با یک وکیل متخصص و با تجربه در امور خانواده در دادگاه انجام می شود، به این ترتیب زوجین در مدت زمان کوتاهی با مشاوره و توصیه های یک وکیل متخصص به توافق لازم جهت انجام یک طلاق فوری دست یابند، مراحل طلاق فوری و هزینه طلاق فوری را طبق آخرین قوانین، راهنمایی در مورد مزایا و معایب طلاق فوری مورد بحث قرار می دهیم. و درباره نحوه انتخاب یک وکیل طلاق فوری صحبت می کنیم. به روز رسانی (1403/05/22)
طلاق فوری چیست؟
طلاق فوری واقع همان طلاق توافقی است که حاصل توافق زوجین بدون دخالت دادگاه، راجع به مهریه، نفقه و حضانت فرزندان مشترک می باشد.در این روش که سریعترین راه طلاق است ، توافقات زوجین توسط وکیل دادنیک به دادگاه اعلام می شود و سپس با تشکیل یک جلسه توسط وکلای دانیک ، طبق توافقات به عمل آمده توسط زوجین ، رای نهایی طلاق صادر می شود.
5 شرط مهم در انجام طلاق شما در کوتاه ترین زمان:
5 شرط مهم برای انجام یک طلاق در کوتاه ترین زمان توافقات زوجین در موارد ذیل می باشد:
1- مهریه
2- نفقه
3- اجرت المثل
4- جهیزیه
5- حضانت فرزندان
نکته مهم : بعد از رای طلاق، زن و شوهر 3 ماه فرصت دارند تا برای انجام صیغه طلاق به دفتر رسمی طلاق مراجعه و ثبت نهایی را انجام دهند
1- سندازدواج | 2- شناسنامه ها |
3- شناسنامه فرزندان | 4- کارت ملی |
5- توافقنامه قانونی طلاق | 6- تکمیل دادخواست |
- اگر سند ازدواج را گم کرده اید می توانید با مراجعه به دفترخانه ای که ازدواج کرده بودید،رونوشت تهیه نمایید.
در صورت نیاز به راهنمای جهت انجام طلاق ، برای مشاوره رایگان کلیک کنید.
طلاق با وکیل دادنیک:
طلاق توسط یک وکیل متخصص و با تجربه ، نتیجه مطلوبتری در بردارد. لذا، استفاده از وکیل طلاق به دلیل تسلط و تجربه ناشی از انجام پرونده های خانواده متعدد ضرورت دارد.در این صورت نیازی به مراجعه زوجین به دادگاه و شرکت در جلسات آن نمی باشد،همچنین تنظیم توافقنامه توسط وکیل متخصص کمک کمی کند تا کار بصورت قانونی ،سریع و با حفظ حقوق موکل پیش برود.برای راهنمایی بهتر می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
نکاتی که حتما باید قبل از شروع پروسه طلاق بدانید:
1- چنانچه بعد از صدوررای طلاق ، زوجین ظرف مدت زمان قانونی یعنی 3 ماه از زمان قطعیت رای به دفتر رسمی طلاق مراجعه ننمایند ،رای طلاق از اعتبار می افتد و قابل ثبت نمی باشد.
2- اگر رای طلاق در محضر رسمی طلاق ثبت نشود توافقات زوجین هیچگونه اعتباری ندارد.
3- یکی از سریعترین راه های انجام طلاق از طرف زن، داشتن حق طلاق یا وکالت در طلاق است که شوهر به زن داده تا نیاز به حضور وی در فرایند طلاق توافقی نباشد.
4-اگر رای طلاق فوری در محضر ثبت شود ،تمام توافقات نهایی شده و امکان پشیمانی وجود ندارد.
5-در صورتیکه خانم مهریه را درقبال طلاق فوری بذل نماید و حق رجوع را از خود ساقط کند و در دفترخانه ثبت شود دیگر نمی تواند به مهریه رجوع کند.
6-توافقات راجع به پرداخت قسطی مهریه در طلاق فوری لازم الاجرا است و در صورتی که زوج اقساط را پرداخت نکند خانم می تواند از دفترخانه درخواست صدور اجراییه کند.
7-انجام آزمایش عدم بارداری برای خانمهای زیر 50 سال الزامی است.
8-در صورتیکه خانمی در دوران عقد و باکره باشد به پزشکی قانونی ارجاع داده شده و سابقه طلاق از شناسنامه وی حذف می شود.
هزینه طلاق فوری :
هزینه طلاق فوری، شامل هزینه های دادخواست و جلسات مشاوره و داوری و حق الوکاله وکیل و هزینه ثبت طلاق در دفتر رسمی طلاق است.در حال حاضر خرداد ماه 1403 هزینه وکیل طلاق بین 2.500 الی 7 میلیون متغیر می باشد.همچنین هزینه ثبت طلاق در دفاتر اسناد رسمی 2 الی 5 میلیون تومان است.
اصطلاحات مهم در طلاق فوری :
1- بذل مهریه: در صورتیکه خانم مهریه را ببخشد از اصطلاح بذل مهریه استفاده می شود.
2- زن حق رجوع به مابذل را از خود ساقط می کند: زنی که مهریه را بخشیده بعد از طلاق تا 3 ماه فرصت برگشت به مهریه را دارد ،ولی اگر حق رجوع را ساقط کند بذل مهریه با ثبت طلاق قطعی است و امکان پشیمانی وجود ندارد.
3- اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی: راه سریع انجام طلاق این است که هر دو طرف بعد از صدور رای حق اعتراض به رای را از خود سلب می کنند . در این صورت رای قطعی و قابل ثبت در محضر است.
4- عده طلاق: بعد از طلاق تا 3 ماه زن حق ازدواج مجدد را ندارد . این مدت را عده بعد از طلاق می گویند.
سخن پایانی
اگرچه در سال 1403 طلاق فوری به عنوان راهی سریع و کوتاه برای طلاق شناخته می شود که در مواردی زوجین را از درگیری های جدی و غیرمنطقی دور نگه می دارد و با رضایت و دوستانه زندگی مشترک دوجانبه خاتمه می یابد، . اما این نوع طلاق خالی از اشکال نیست، از جمله اینکه زوجین شتابزده توافقاتی انجام می دهند که پس از طلاق پشیمان می شوند . بر فرض مثال توافقات زن و شوهر راجع به مسائل مالی مانند نفقه یا مهریه و حضانت فرزندان ممکن هست در بدو امر از نظر آنها مهم نباشد ولی بعد از طلاق ،نداشتن پشتوانه مالی کافی برای زوجه یا حتی عدم توانایی زوج برای پرداخت مهریه ، شخص را دچار مشکلات جدی در زندگی می کند.همچنین عدم توجه جدی به وضعیت فرزندان مشترک، و شرایط روحی و روانی آنها بعد از طلاق از جمله موضوعاتی است که ممکن است نادیده گرفته شود.
مشاوره رایگان 982122275911+
ارتباط در واتساپ 989198875224