وکیل طلاق ایرانیان مقیم سوئد در ایران ؛ طلاق توافقی یا یکطرفه
پروسه طلاق در سوئد
1- طلاق بدون تقصیر: سوئد یک سیستم طلاق بدون تقصیر را اجرا میکند، به این معنی که برای طلاق نیازی به اثبات اشتباه یا تقصیر به طرف مقابل ندارید.
2- درخواست مشترک: اگر شما و همسرتان با طلاق موافقت کنید، میتوانید یک درخواست مشترک به دادگاه منطقه ارائه کنید. این سریعترین و ساده ترین راه برای طلاق در سوئد است
3- دوره انتظار شش ماهه: اگر با همسرتان در مورد طلاق موافق نیستید، باید منتظر یک دوره شش ماهه بررسی مجدد باشید. این به شما زمان می دهد تا در مورد تصمیم خود فکر کنید و سعی کنید به توافق برسید
4- تقسیم اموال: وقتی در سوئد طلاق می گیرید، دارایی شما طبق قانون دارایی زناشویی تقسیم می شود. این قانون بر اساس اصل توزیع عادلانه است، به این معنی که دارایی شما با در نظر گرفتن مشارکت های فردی شما در ازدواج به طور عادلانه تقسیم می شود.
5- حضانت و ملاقات: اگر فرزند دارید، باید با همسرتان در مورد حضانت و ملاقات به توافق برسید. اگر نتوانید به توافق برسید، دادگاه به جای شما تصمیم می گیرد
روند کلی طلاق در سوئد نسبتاً ساده است و می تواند در مدت زمان نسبتاً کوتاهی تکمیل شود. با این حال، اگر فرزند دارید یا اگر با همسرتان در مورد طلاق موافق نیستید، ممکن است روند پیچیدهتر باشد.
طلاق ایرانیان مقیم سوئد در ایران
مطالب این صفحه:
4-نحوه طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور
7-وکیل طلاق ایرانیان مقیم سوئد
8-خدمات دفتر وکیل دادنیک به ایرانیان مقیم سوئد
ایرانیان در هر کجای دنیا از نظر اموری همچون ازدواج، طلاق ، انحصار وراثت و.... تابع قوانین کشور ایران هستند. بعبارت دیگر ، این امور اگر طبق قانون ایران ثبت نشود در ایران اعتبار ندارد.در این صفحه به بررسی طلاق توافقی ایرانیان در سراسر جهان بدون نیاز به حضور در ایران و چگونگی انجام آن از طریق سفارتخانه ها و کنسولگری های ایران می پردازیم .
زمانی که زن و شوهر قصد دارند با سازش از هم جدا شوند و هر دو راجع به مسائل مالی و غیر مالی ازدواج از قبیل مهریه ، اجرت المثل ، جهیزیه ، حضانت فرزندان و سایر امور به توافق رسیده اند نسبت به درخواست طلاق توافقی اقدام می کنند.
زن و شوهر قبل از اقدام به طلاق ، کلیه توافقات خود را بطور کتبی نوشته و برای ارائه به دادگاه امضا می کنند. در صورتی که با وکیل اقدام نمایید تنظیم توافقنامه طبق شرایط قانونی توسط وکیل تنظیم و زن و شوهر امضا می کنند.
این توافقنامه در جلسه دادگاه به قاضی پرونده اعلام و طبق این توافقنامه رای صادر می شود.
همانطور که در بالا توضیح دادیم دولت ایران ، ایرانیان را در امور طلاق ، ازدواج و انحصار وراثت و ... تابع قانون خود می داند ، لذا تا زمانی که این امور طبق قانون کشور ایران ثبت نشوند معتبر نیستند.
فرض کنید زن و شوهری مقیم کشور سوئد هستند و در دادگاه کشورسوئد طلاق می گیرند. در این صورت از نظر کشور سوئد طلاق آنها قطعی و ارتباط زن و شوهر قطع گردیده و نسبت به هم مسوولیتی (جز آنچه در توافق نامه طلاق ایشان ذکر شده ) ندارند ولی این زوجین ، هنوز از نظر قانون ایران زن و شوهر هستند و تعهداتشان نسبت بهم باقی است.لذا جهت بروز هر گونه مشکل قانونی ، حتما باید نسبت به ثبت طلاق توافقی در ایران اقدام نمایند .
نحوه ثبت طلاق توافقی ایرانیان مقیم سوئد:
در صورتیکه طرفین امکان حضور در ایران را ندارند باید به یک وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور، با تخصص در امور خانواده ، وکالت دهند تا نسبت به اخذ رای طلاق توافقی و ثبت آن اقدام نماید.
لازم به ذکر است که حتی اگر در کشور خارجی طلاق گرفته اند و در پروسه کنسولگری قصد انجام صیغه شرعی را دارند امکان تنفیذ رای طلاق در ایران بسیار کم است و بهتر است از طریق وکیل در ایران همان پروسه طلاق توافقی را طی نمایند.
برحسب رویه ای که در حال حاضر 2024 در کنسولگری های ایران برقرار است هر گونه اعطای وکالت نامه از طریق سامانه میخک انجام می شود. بدین ترتیب شما می توانید ،وارد سامانه میخک وزارت امور خارجه شوید و نسبت به ثبت وکالتنامه طلاق اقدام نمایید.این وکالت نامه را می توان یا به یکی از بستگان خود در ایران بدهید تا نسبت به اخذ وکیل دادگستری و انجام پروسه طلاق توافقی اقدام کند.
یا اینکه مستقیما به یک وکیل دادگستری وکالت دهید.
۱-با توجه به اینکه متن خود سامانه میخک مختصر و پر نقص است و قضات معمولا این متن را قبول نمی کنند بهتر است برای اعطای وکالت ، متن کامل را از وکیل خود اخذ نمایید.
۲-پس از ثبت وکالتنامه در سامانه میخک ، یکبار مراجعه حضوری به سفارت یا کنسولگری خواهید داشت .
کل این پروسه حداقل یک ماه و نیم و حداکثر دو ماه بطول می انجامد.
در حال حاضر ارائه کلیه خدمات حقوقی و قضایی دادگاه های ایران از طریق سامانه ثنا ( خدمات ثبت نام الکترونیک قضایی )صورت می گیرد.اگر شما در این سامانه ثبت نام کرده اید براحتی می توانید نسبت به انعقاد قرارداد الکترونیک قضایی با وکیل دادگستری در این سامانه اقدام کنید.در این صورت می توانید در فاصله زمانی کوتاهی امر طلاق توافقی را از طریق وکیل خود انجام دهید.
امکان ثبت نام در این سامانه برای ایرانیان از خارج از کشور هم فراهم شده است .در صورت هر گونه مشکل در ثبت نام با ما تماس بگیرید تا راهنماییتان کنیم.
هر چند پروسه طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور با داخل کشور فرقی ندارد ولی انتخاب یک وکیل خانواده با تخصص و مهارت کافی در انجام طلاق توافقی و شناخت او نسبت به امور قانونی ایرانیان خارج از کشور بسیار بااهمیت است.
وکیل دادگستری لازم است از بدو کار ، نسبت به تنظیم دقیق وکالتنامه با موکل همراهی داشته و توافقنامه طلاق را وفق خواسته زن و شوهر تنظیم و نسبت به اخذ رای و ثبت در دفتر خانه اقدام نماید .
خدمات دفتر وکالت وکیل دادنیک :
در صورتی که تصمیم به انجام و ثبت طلاق در ایران دارید دفتر وکالت ما با قریب به 20 سال سابقه و تخصص در زمینه امور ایرانیان خارج از کشور، شما را یاری خواهد داد.
- انجام کلیه مراحل طلاق بدون حضور زوجین توسط وکلای باسابقه دادگستری
- انعقاد قرارداد وکالت با وکیل در سامانه میخک یا ثنای قوه قضاییه
- امکان مشاوره آنلاین واتس اپ،اسکایپ و فیس تایم
- تشکیل گروه واتساپی ویژه موکل جهت گزارش هفتگی روند پرونده
- تنظیم دقیق توافقنامه زوجین
- جلوگیری از تضییع حق و ضرر به موکل
- ثبت طلاق در دفترخانه
بیشتر بدانید و بخوانید:
چگونه در سامانه ثنا ثبت نام کنیم؟
وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور