Iranian Diovrce
طلاق ایرانیان خارج از کشور طبق قانون 2023 توسط وکلای پایه یک دادگستری در کوتاه ترین زمان
فرض کنید زن و شوهری در ایران عقد می کنند و برای ادامه زندگی به خارج از ایران مهاجرت می کنند. در آنجا بعلت بروز اختلافات تصمیم به جدایی میگیرند. حال باید به کجا مراجعه کنند؟ چگونه می توانند بدون حضور در ایران طلاق بگیرند؟ در این مقاله به بررسی راهکارهای انجام این امور و نحوه انتخاب وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور و خدمات دفتر وکیل دادنیک برحسب روال دادگاه های ایران در سال 2023می پردازیم.
مطالب این صفحه :
۱-لزوم ثبت طلاق ایرانیان خارج از کشور
۲-طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از ایران
۳-طلاق یک طرفه مرد مقیم خارج از ایران
۴- طلاق یک طرفه زن خارج از ایران
۵- طلاق با حق طلاق زن خارج از کشور
۶- نحوه درخواست مهریه زن مقیم خارج از کشور
7- چگونه به وکیل وکالت دهیم؟
لزوم ثبت طلاق ایرانیان خارج کشور
ایرانیان در هر کجای دنیا که باشند، در امور ازدواج،طلاق و ارث و... تابع قوانین کشورخودهستند. بنابراین در این موارد، باید طبق قوانین و مقررات کشور ایران عمل کنند و این وقایع را طبق قانون کشور خودشان ثبت نمایند.به عنوان مثال در بحث طلاق، اگر زن و شوهری خارج از ایران تصمیم به جدایی بگیرند،باید طلاق را طبق قانون کشور ایران ثبت کنند وگرنه از نظر قانون ایران، طلاق به رسمیت شناخته نخواهد شد.در بسیاری موارد،بعلت عدم ثبت طلاق طبق سیستم قانونی ایران ، آقا یا خانم در خروج از کشور دچار مشکل ممنوع الخروجی از طرف همسر گردیده یا در ثبت ازدواج دوم با مانع مواجه گردیده که بالتبع ضررو زیان جبران ناپذیری به فرد وارد کرده است.
طلاق توافقی زن و مرد مقیم خارج
همانطور که در مقاله طلاق توافقی اشاره کردیم طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زن و شوهر هر دو بر سر مسائل مالی و غیر مالی توافق کرده و بر مبنای توافقنامه طلاق دو جانبه، رای طلاق صادر می شود.طلاق توافقی ایرانیان خارج کشور در واقع همان مراحل طلاق توافقی داخل کشور است ولی ایرانیان خارج از کشور چگونه می توانند طلاق توافقی خود را ثبت کنند و چه مراحلی را باید طی کنند؟
با توجه به اینکه حضور در ایران و انجام امور قانونی توسط خود شخص مستلزم صرف هزینه و وقت بسیار زیاد است، برحسب تجربه و روال دادگاه های ایران ، بهترین راه برای انجام طلاق توافقی افراد مقیم خارج از ایران، این است که شما از طریق سامانه میخکی ،به یکی از اقوام نزدیک در ایران یا بطور مستقیم به وکیل پایه یک دادگستری، وکالت انجام طلاق توافقی بدهید .وکیل متخصص طلاق ایرانیان خارج از کشور،پس از تایید وکالتنامه در وزارت امور خارجه، طلاق توافقی شمارا بطور کامل و در سریع ترین زمان با در نظر گرفتن کلیه توافقات زوجین ،انجام و ثبت خواهدکرد.
همچنین اگر ثنا داشته باشید، از طریق سامانه ثنا هم این امر در پروسه سریعتر و راحتتر نیز قابل پیگیری است.برای راهنمایی بهتر و چگونگی انجام آن می توانید با ما تماس بگیرید.
طلاق یک طرفه مرد مقیم خارج کشور
پیشتر راجع به طلاق یک طرفه مرد و شرایط آن در قانون ایران صحبت کردیم.با توجه به اینکه طبق قانون، مرد حق طلاق دارد ،اگر مردی مقیم خارج از ایران باشد و تصمیم به جدا شدن از همسرش بگیرد در حالیکه زن مخالف باشد،می تواند به دو طریق برای صدور رای طلاق اقدام کند:
- راه اول:در کشور محل اقامت خود طرح دعوا کنید. پس از صدور حکم قطعی دادگاه ، با مدارک و رای ترجمه شده به کنسولگری یا دفتر حافظ منافع ایران مراجعه و صیغه طلاق را هر دو در مراکز اسلامی مورد تایید کنسولگری ایران انجام دهید. پس از طی مراحل اداری و تکمیل پرونده ، مدارک به ایران ارسال می شود تا بررسی شود.این پروسه زمانبر می باشد و نیازمند تشریفات طولانی اداری است.
- راه دوم:راه بهتر این است که از طریق سامانه میخک وزارت امور خارجه یا سامانه ثنا برای طلاق یک طرفه با وکیل پایه یک دادگستری مجرب ،قرارداد وکالتی را منعقد کنید تا وکیل بنا بر تجربه و تخصص ،در ایران طلاق یک طرفه را انجام دهد.اما توجه داشته باشید در طلاق یک طرفه از سوی مرد باید تمام حق و حقوق مالی زن پرداخت یا تعیین تکلیف شود تا رای طلاق صادر و پس از طی مواعد قانونی ،در دفترخانه ثبت شود.
طلاق یک طرفه زن مقیم خارج ایران
اگر خانمی مقیم خارج از کشور است و تصمیم به جدایی از همسرش دارد،ناچار به طرح طلاق یک طرفه است. در این خصوص دو راه وجود دارد :
- راه اول:می توانید در دادگاه کشورمحل اقامت خودتان ،طرح دعوای طلاق را مطرح کنید.در این صورت بعد از صدور رای در ایران دعوای تنفید رای طلاق را درخواست می کنید.دادگاه ایران در صورت تایید رای صادره، حکم طلاق را تنفیذ و طلاقنامه را ثبت می کند. در حال حاضر ،دادگاه های ایران تحت شرایطی این آرا را بررسی می کنند.
- راه دوم:دومین راه این است که از طریق سامانه میخک وزارت امورخارجه یا سامانه ثنای قوه قضاییه و اعطای وکالت طلاق یک طرفه به وکیل پایه یک دادگستری متخصص و مجرب ، اقدام به طرح دعوای طلاق در ایران کنید. وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور، با توجه به شرایط و مدارک شما، با شروط ۱۲ گانه طلاق مندرج در عقد نامه یا دلایل عسرو حرج ،اقدام به طلاق یک طرفه از جانب شما می نماید و پس از صدور رای در شناسنامه ثبت می نماید.
لازم به ذکر است که اگر قبلا اقدام به انجام طلاق خارجی نموده اید با وجود عدم قبول محاکم ایرانی ، می توانید به کمک وکیل متخصص از رای صادره استفاده نمایید.
طلاق با حق طلاق زن خارج از کشور
همانطورکه در مبحث وکالت در طلاق گفتیم خانم می تواند با وکالتی که از همسرش برای طلاق می گیرد ، نسبت به طلاق اقدام نماید. اما از آنجاکه انجام این نوع وکالت فقط از طریق وکیل دادگستری میسر است می توانید از طریق دو وکیل خانواده، بدون نیاز به حضور در ایران، طلاق را در ایران انجام و ثبت نمایید. لازم به ذکر است که با توجه به سخت گیری قضات در دادگاه های ایران ،متن وکالت طلاق باید دقیق و کامل تنظیم شود تا قابل انجام باشد.توصیه می شود در مورد متن حق طلاق حتما با وکیل طلاق مشورت نمایید.
درخواست مهریه زن مقیم خارج کشور
زنان ایرانی مقیم کشور خارجی ،می توانند مهریه خود را مطالبه کنند، ولی اگر در دادگاه کشور محل اقامت، مهریه خود را بخشیده باشند دیگر حق مطالبه در ایران را نخواهند داشت. در صورتی که زن مهریه را تا بحال نگرفته یا نبخشیده باشد می تواند حتی در صورت عدم حضور در ایران ، از طریق وکیل پایه یک دادگستری در ایران مطالبه مهریه نماید.لازم به ذکر است که مهریه حتی اگر در خارج از ایران و در کنسولگری تعیین گردیده باشدتوسط وکیل ایرانیان خارج از کشور، در ایران قابل پیگیری می باشد.
نحوه وکالت به این ترتیب است که از طریق سامانه میخک یا ثنا به وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور،عضو کانون وکلای دادگستری ایران ،وکالت برای دادخواست مطالبه مهریه می دهید، سپس وکیل می تواند با این وکالت نسبت به مطالبه و اجرای مهریه برای شما اقدام نماید.
ایرانیان خارج از کشور چگونه در ایران وکیل بگیرند ؟
پیگیری و طرح امور حقوقی و قانونی مثل طلاق ، مهریه ، انحصار وراثت و ..بدلیل شرایط کاری ومهاجرتی و زندگی در خارج از کشور، امری بسیار دشوارو هزینه بر است .از این رو بسیاری از افراد ترجیح می دهند انجام امور قانونی خود را به وکیل ایرانیان خارج از کشوربسپارند. اما وکالت دادن به چه صورت است؟
1-سختترین راه این است که این افراد حضوری به ایران آمده و با وکیل معتمد خود ،قرارداد ببندند.
2-راه دوم این است که قبل از خروج از کشور،به یکی از بستگان مورد اعتماد خود،در دفتر خانه وکالت کاری یا وکالت کلی یا موردی بدهید.
3-روش بعدی این است که در سامانه میخک وزارت امور خارجه ثبت نام کنید. پس از تعیین نوع وکالت و بارگزاری متن مورد تایید وکیلتان ،باکد رهگیری به سفارت یا کنسولگری یا حافظ منافع مراجعه و وکالتنامه وکیل را نهایی کنید.
4-راه سریع تر هم این است که شما در سامانه ثنای قوه قضاییه ثبت نام کنیدو بتوانید به اس ام اسی که از این سامانه به تلفن همراه شما ارسال می شود دسترسی داشته باشید.در این صورت به راحتی می توانید با وکیل قرارداد الکترونیک را منعقد کنید وکار وکالت را به ایشان محول نمایید.
در صورتی که تصمیم به انجام و ثبت طلاق یا مطالبه مهریه در ایران را دارید دفتر وکالت ما با قریب به 20 سال تجربه و تخصص در این زمینه، شما را یاری خواهند داد.
- انجام کلیه مراحل طلاق بدون حضور زوجین توسط وکلای باسابقه دادگستری
- انعقاد قرارداد وکالت با وکیل در سامانه میخک یا ثنای قوه قضاییه
- امکان مشاوره آنلاین واتس اپ،اسکایپ و فیس تایم
- تشکیل گروه واتساپی ویژه موکل جهت گزارش هفتگی روند پرونده
- تنظیم دقیق توافقنامه زوجین
- جلوگیری از تضییع حق و ضرر به موکل
- ثبت طلاق در دفترخانه
Iranian Divorce
Divorce is a difficult process for anyone, but it can be even more challenging for Iranian couples who are living in the United States. This is because Iranian law and U.S. law have different rules and regulations regarding divorce
In Iran, only men have the right to file for divorce. Women are not allowed to file for divorce on their own. If a woman wants to get a divorce, she must first obtain permission from her husband. If her husband refuses to give her permission, she can go to court to ask for a divorce. However, the court will only grant her a divorce if she can prove that her husband has committed adultery, abandonment, or physical or emotional abuse
In the United States, both men and women have the right to file for divorce. There is no need to prove that the other spouse has done anything wrong. All that is required is that the marriage has broken down irretrievably. This means that the spouses have lived separate and apart for at least one year and that they have no intention of reconciling
Once a divorce is granted in the United States, it is recognized by all 50 states. However, Iranian law does not recognize divorces granted in other countries. This means that if an Iranian couple gets a divorce in the United States, the Iranian government will not recognize the divorce
This can have a number of implications for Iranian couples who are divorced in the United States. For example, if the couple has children, the Iranian government will not recognize the U.S. divorce. This means that the father will still be considered the legal father of the children, even if he does not have any contact with them.
The Iranian government will also not recognize the U.S. divorce when it comes to property division. This means that if the couple owns property in Iran, the property will be divided according to Iranian law, not U.S. law
If you are an Iranian couple who is considering getting a divorce in the United States, it is important to be aware of the implications of doing so. You should speak to an experienced divorce lawyer who can help you understand your rights and options
Here are some additional things to keep in mind if you are an Iranian couple considering divorce in the United States
You may need to obtain a religious divorce from an Iranian cleric in addition to a U.S. divorce
You may need to go through a lengthy and complicated process to get your Iranian divorce recognized in the United States
You may have difficulty obtaining a passport or other travel documents from Iran if you are divorced
You may be at risk of being harassed or even imprisoned by your ex-husband if you return to Iran
If you are facing a divorce, it is important to seek legal advice from an experienced divorce lawyer. A lawyer can help you understand your rights and options and can represent you in court if necessary
هشدار :این مقاله حاصل تجارب شخصی وکلای دفتر وکالت ما بوده و با دقت و صرف وقت تهیه گردیده است.لذا با توجه به قانون کپی رایت هر گونه کپی برداری در سایت ها یا سواستفاده از نام ما، پیگرد قانونی دارد.