وکیل ثبت طلاق ایرانیان مقیم امریکا در ایران
وکیل ثبت طلاق ایرانیان مقیم امریکا بدون نیاز به حضور در ایران.. ایرانیان در امور مربوط به ازدواج،طلاق ،انحصار وراثت در هر کجای دنیا که باشند؛ باید مطابق با قانون ایران انجام شود تا در ایران اعتبار داشته باشد.حال اگر به فرض مثال زن و شوهری طلاق خود را طبق قانون ایرانی ثبت نکنند از نظر ایران هنوز زن و شوهر هستند و وظایف و تعهداتشان نسبت به یکدیگر باقی است و حتی احتمال طرح دعوای یکی از آنها علیه دیگری و ایجاد مشکلات قانونی برای دیگری مطرح است.
در این صفحه کوشش می کنیم ،تمام راه های انجام طلاق طبق قانون امریکا و قانون ایران بدون حضوردر ایران ونحوه وکالت به وکیل دادگستری در ایران را برای شما شرح دهیم.
مطالب این صفحه:
4-نحوه طلاق توافقی ایرانیان مقیم امریکا
7-وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور
9- انجام طلاق ایرانی از امریکا
11- انجام طلاق امریکایی در کالیفرنیا
ایرانیان در هر کجای دنیا از نظر اموری همچون ازدواج، طلاق ، انحصار وراثت و.... تابع قوانین کشور ایران هستند. بعبارت دیگر ، این امور اگر طبق قانون ایران ثبت نشود در ایران اعتبار ندارد.بنابراین لازم است که این امور، در ایران هم ثبت قانونی شود وگرنه روابط زن و شوهر و آثار قانونی این رابطه بر هر دو طرف جاری می شود حتی اگر آنها طبق قانون آمریکا جدا شده باشند همچنان در ایران قانونا زن و شوهر شناخته خواهند شد در نتیجه ممکن است برای تمدید پاسپورت،خروج از کشور، ازدواج مجدد و حتی ارث بری از هم دچار مشکلات قانونی شوند .لذا ثبت ازدواج،طلاق و ....علاوه بر ثبت طبق قانون ایالات متحده آمریکا ، در ایران هم ضروری است.
زمانی که زن و شوهر قصد دارند با صلح و سازش، از هم جدا شوند و هر دو راجع به مسائل مالی و غیر مالی ازدواج از قبیل مهریه ، اجرت المثل ، جهیزیه ، حضانت و ملاقات فرزندان و سایر امور به توافق رسیده اند نسبت به درخواست طلاق توافقی اقدام می کنند.
زن و شوهر قبل از اقدام به طلاق ، کلیه توافقات خود را بطور کتبی نوشته و برای ارائه به دادگاه امضا می کنند. در صورتی که با وکیل اقدام نمایید تنظیم توافقنامه طبق شرایط قانونی توسط وکیل تنظیم و زن و شوهر امضا می کنند. این توافقنامه در جلسه دادگاه به قاضی پرونده اعلام و طبق توافقنامه طلاق ، رای صادر می شود.
همانطور که در بالا توضیح دادیم دولت ایران ، ایرانیان را در امور طلاق ، ازدواج و انحصار وراثت و ... تابع قانون خود می داند، لذا تا زمانی که این امور طبق قانون کشور ایران ثبت نشوند معتبر نیستند.
فرض کنید زن و شوهری مقیم کشور امریکا هستند و در دادگاه امریکا طلاق می گیرند. بعد از انجام پروسه طلاق در امریکا ، از نظر قانونی در امریکا ، ارتباط زن و شوهر قطع گردیده و نسبت به هم مسوولیتی ندارند. ولی در کشور ایران این زوجین، قانونا ،هنوز زن و شوهر هستند و تعهداتشان نسبت بهم باقی است.لذا برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل قانونی ، حتما باید نسبت به ثبت طلاق توافقی در ایران اقدام نمایند.
4-نحوه ثبت طلاق توافقی ایرانیان مقیم امریکا :
در صورتیکه طرفین امکان حضور در ایران را ندارند باید به یک وکیل دادگستری با تخصص طلاق ، وکالت دهند تا نسبت به اخذ رای طلاق توافقی و ثبت آن اقدام نماید.
لازم به ذکر است که حتی اگر در کشور خارجی طلاق گرفته اید و در پروسه کنسولگری قصد انجام صیغه شرعی را دارید امکان تنفیذ رای طلاق در ایران ،طبق رویه حال حاضر دادگاه های ایران ، دشوار است و بهتر است از طریق وکالت دادن به وکیل دادگستری در ایران همان پروسه طلاق توافقی را سریعتر و راحت تر، طی نمایید.حال نحوه وکالت دادن به وکیل دادگستری بدون نیاز به حضور در ایران چگونه است؟
برحسب رویه ای که در حال حاضر(2022) در کنسولگری های ایران برقرار است هر گونه اعطای وکالت نامه از طریق سامانه میخک انجام می شود.بدین ترتیب شما می توانید وارد سامانه میخک وزارت امور خارجه شوید و نسبت به ثبت وکالتنامه طلاق اقدام نمایید.این وکالت نامه را می توانید یا به یکی از بستگان خود در ایران بدهید تا با وکالت غیر مستقیم نسبت به اخذ وکیل دادگستری و انجام پروسه طلاق توافقی اقدام کند و یا اینکه مستقیما به یک وکیل دادگستری وکالت دهید.
۱-با توجه به اینکه متن خود سامانه میخک مختصر و پر نقص است و قضات معمولا این متن را قبول نمی کنند، بهتر است برای اعطای وکالت ، متن وکالت را طبق نظر وکیل پرونده خود تکمیل کنید.
۲-پس از ثبت وکالتنامه در سامانه میخک به صورت غیر حضوری، توسط دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن، احراز هویت خواهید شد.کل این پروسه حداقل یک ماه و نیم و حداکثر دو ماه و نیم بطول می انجامد.